بروکلی و کلم پیچ منابع غنی از فلاونوئیدها می باشند و برای مبارزه با سرطان خیلی موثرند. فلاونوئیدها دارای آنتی اکسیدان های فعال و ضد التهابی هستند. توصیه می شود زنانی که مصرف کامفرول در آن ها بالا می باشد، نوعی فلاونوئید می باشد، خطر ابتلا به سرطان تخمدان در آن ها نزدیک به ۴۰% کاهش می یابد.
مطالعه دیگری نشان داده است که زنانی که رژیم غذایی غنی از انواع دیگر فلاونوئیدها را دارند، خصوصا فلاون، و لیگنان ها ـشانس وخيمي شدن سرطان سینه را تا ۲۶% الی ۳۹% کاهش می دهند.
با مطالعه ای که روی ۶۶۳۸۴ شرکت کننده انجام شد، هیچ کدام از آن ها در ابتدای تحقیق مبتلا به سرطان نبودند. هر چند سال یکبار از سال ۱۹۸۴، زنان پرسشنامه ای را پر کردند که درباره مصرف بیش از ۱۲۰ نوع غذا را پرسیده بود. با استفاده از این اطلاعات، محققان هر نفری که ۵ نوع فلاونوئیدهای متفاوتی را مصرف می کردند، مثل میریستین، کامفرول، کوئرستین، لوتئولین، آپیگنین، مورد مطالعه قرار دادند. بین سال های ۱۹۸۴ و ۲۰۰۲، ۳۴۴ زن تشخیص داده شدند که مبتلا به سرطان تخمدان هستند.
اما مصرف عمده کامفرول که عمدتا هم از چای، کلم بروکلی و کلم پیچ ناشی می شود، شانس چنین سرطانی را بسیار کاهش می دهد. پس چقدر کامفرول نیاز است؟ پزشکان می گویند ۱۰میلی گرم الی ۱۲ میلی گرم در روز، به اندازه ۴ فنجان چای یا دو فنجان آب کلم بروکلی، به نظر کارآمد می باشد.
منبع : http://www.webmd.com
مطالب مرتبط :