با فیبروم های رحمی در بارداری چه باید کرد؟

مشکل کنترل ادرار
علت مشکل کنترل ادرار در زنان چیست؟
۱۳۹۶-۰۲-۰۶
سرطان تخمدان
راه مبارزه با سرطان تخمدان چیست؟
۱۳۹۶-۰۲-۱۶
نمایش همه
با فیبروم های رحمی در بارداری چه باید کرد؟

با فیبروم های رحمی در بارداری چه باید کرد؟

با فیبروم های رحمی در بارداری چه باید کرد؟

فیبروم های رحمی تومورهایی هستند که از بافت های عضلانی در رحم رشد می کنند. البته سرطانی نیستند. می توانند به اندازه یک نخود باشند یا اینکه حتی بزرگ تر از یک گریپ فروت. در خارج از دیواره رحم یا داخل حفره رحم و نیز حتی داخل دیواره رحم رشد کنند. بسیاری از زنان چندین فیبروم در سایزهای مختلف دارند.

  • حدود ۴۰ تا ۶۰% از زنانی که فیبروم رحمی دارند در سن ۳۵ سال و بالای ۸۰% هم زنان ۵۰ ساله هستند .
  •  تعداد موارد شناخته شده  فيبروم در افراد کمتر از تعداد واقعی آن ها است.
  • اکثر زنانی که فیبروم در آن ها تشخیص داده می شود بارداری های نرمالی دارند، اما گاه می تواند چالش هایی هم ایجاد کند.

مشکلات در سه ماهه اول بارداری :

اکثر فیبروم ها تا زمانی که باردار هستید رشد نمی کنند، اما اگر چنین اتفاقی هم به احتمال زیاد رخ دهد در سه ماهه اول بارداری دیده می شود. دلیلش هم به خاطر این است که فیبروم ها نیاز به یک هورمون به نام استروژن دارند تا رشد کنند. بدنتان بیشتر از زمانی که باردار هستید آن را تولید می کند.

با فیبروم های رحمی در بارداری چه باید کرد؟

اصلی ترین مشکلاتی که شاید در این مدت رخ دهد :

خونریزی و درد :

در تحقیقی روی بیش از ۴۵۰۰ زن ،محققان یافتند که ۱۱% از زنانی که فیبروم دارند، خونریزی هم داشتند، و ۵۹% فقط درد داشتند. اما ۳۰% هم در دوره سه ماهه اول بارداری هم خونریزی و هم درد داشتند.

سقط جنین :

زنانی که فیبروم دارند خیلی بیشتر احتمالش هست که زایمان زودرس نسبت به زنانی که فیبروم ندارند، داشته باشند. (۱۴% در مقابل ۷٫۶%) و اگر چندین فیبروم داشته باشند، شانس اینکه بیشتر شود هم هست.

سه ماهه دوم بارداری :

همانطور که رحم دارد بازتر می شود تا اتاقی برای جنین باشد، به فیبروم ها فشار می آید. این می تواند مسبب مسائلی در دوره بارداری شود مثل درد و زایمان زودرس.

در زمان زایمان :

بسیاری از مطالعات نشان داده که فیبروم شما را به سزارین وامی دارد. این مساله می تواند به خاطر فیبروم هایی باشد که در رحم رشد کردند و نیز کانال زایمان را می بندد، روند سرعتش را کم می کند. زنانی که فیبروم داشته باشند ۶بار بیشتر نسبت به زنان دیگر نیاز به سزارین دارند.

بعد از زایمان :

فیبروم ها اغلب بعد از بارداری کوچک می شوند. در یک مطالعه محققان یافتند که ۳ تا ۶ ماه بعد از زایمان، ۷۰% از زنانی که زایمان طبیعی داشته اند، دیده اند که فیبروم هایشان ۵۰% کوچکتر شده است.

منبع : http://www.webmd.com

مطالب مرتبط :

علت لکه بینی پیش از قاعدگی چیست؟

نارسایی دهانه رحم چیست؟

اختلالات لوله های رحمی

تماس با ما
آدرس مطب