اکثر فیبروم ها تا زمانی که باردار هستید رشد نمی کنند، اما اگر چنین اتفاقی هم به احتمال زیاد رخ دهد در سه ماهه اول بارداری دیده می شود. دلیلش هم به خاطر این است که فیبروم ها نیاز به یک هورمون به نام استروژن دارند تا رشد کنند. بدنتان بیشتر از زمانی که باردار هستید آن را تولید می کند.
در تحقیقی روی بیش از ۴۵۰۰ زن ،محققان یافتند که ۱۱% از زنانی که فیبروم دارند، خونریزی هم داشتند، و ۵۹% فقط درد داشتند. اما ۳۰% هم در دوره سه ماهه اول بارداری هم خونریزی و هم درد داشتند.
زنانی که فیبروم دارند خیلی بیشتر احتمالش هست که زایمان زودرس نسبت به زنانی که فیبروم ندارند، داشته باشند. (۱۴% در مقابل ۷٫۶%) و اگر چندین فیبروم داشته باشند، شانس اینکه بیشتر شود هم هست.
همانطور که رحم دارد بازتر می شود تا اتاقی برای جنین باشد، به فیبروم ها فشار می آید. این می تواند مسبب مسائلی در دوره بارداری شود مثل درد و زایمان زودرس.
بسیاری از مطالعات نشان داده که فیبروم شما را به سزارین وامی دارد. این مساله می تواند به خاطر فیبروم هایی باشد که در رحم رشد کردند و نیز کانال زایمان را می بندد، روند سرعتش را کم می کند. زنانی که فیبروم داشته باشند ۶بار بیشتر نسبت به زنان دیگر نیاز به سزارین دارند.
فیبروم ها اغلب بعد از بارداری کوچک می شوند. در یک مطالعه محققان یافتند که ۳ تا ۶ ماه بعد از زایمان، ۷۰% از زنانی که زایمان طبیعی داشته اند، دیده اند که فیبروم هایشان ۵۰% کوچکتر شده است.
منبع : http://www.webmd.com
مطالب مرتبط :